MultiGolf

MultiGolf

Multigolf on uusi ja hauska laji, joka soveltuu kaikenikäisille. Multigolfissa pelataan kolmea eri golf-lajia: futisgolfia, puistogolfia ja frisbeegolfia. Multigolfia voidaan pelata yksin tai yhdessä. 

Miten alkuun?

MultiGolfia pelataan samaan tapaan kuin frisbeegolfia - pelivälineet vain ovat monipuolisemmat! Jokaisen väylän avaus suoritetaan tekonurmelta ja jatketaan vuorotellen siitä, mihin peliväline pysähtyi. Kukin heittää, lyö tai potkaisee pelivälinettä vuorollaan, yleensä kauimmaiset ensin, suoritusten määrä laskien. Voittaja on se, joka saa pelivälineen maaliin pienimmällä suoritusmääräällä.

Futisgolfissa pelivälineenä on ikäisesi kokoinen jalkapallo ja puistogolfissa välineenä erityinen muovinen maila ja tennispallon kaltainen pallo. Pelivälineitä voi soveltaa pelaamalla puistogolfin osuuden esimerikiksi tennispallolla ja salibandymailalla. Hattulassa pelivälineitä voi lainata kirjastosta kirjastokortilla.

Tietoa MultiGolf-kentistä löydät sivulta Kentät.

© Suomen Multigolfliitto.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram