MultiGolf

MULTIGOLFIN SM-KISAT 7.9.2024

MultiGolfin SM-kisat 7.9.2024

Tänä vuonna MultiGolfissa mitellään suomenmestaruuksista! Kisat järjestetään Lepaan multigolfkentällä Hattulassa. Luvassa on edellisten vuosien tapaan iloista ja rentoa meininkiä kauniissa maisemissa. Tule mukaan!


Mikä MultiGolf?
MultiGolfissa kisataan samalla kentällä frisbee-, futis- ja puistogolfissa. Hyvät lähtökohdat kisaan on, jos olet pelannut jollain näistä välineistä! Kolmen lajin yhdistelmä tuo mukavan yllätyselementin itse kisaan ja aiempina vuosina mukana on ollut monia, joille MultiGolf on lajina entuudestaan vieras. Tutustu siis rohkeasti uuteen lajiin! Kisaamaan voi lähteä, vaikka sinulla ei vielä olisi kokemusta MultiGolfista.


Ilmoittaudu mukaan kilpailuun
SM-kilpailuihin ilmoittaudutaan Metrix-järjestelmässä. Luo tunnus palveluun, hae SM-kisat kilpailukalenterista ja rekisteröidy kilpailuun. Ilmoittautuminen kisoihin on auki 1.9. asti tai kunnes maksimiosallistujamäärä saavutetaan. Paikkoja on rajoitettu määrä, ilmoittaudu siis nopeasti!
Ilmoittaudu Multigolfin SM-kilpailuihin täällä.


Sarjat ja osallistumismaksut
Multigolfin SM-kisoissa kilpaillaan neljässä sarjassa:
Juniorit (alle 13-vuotiaat, 2011 ja sitä myöhemmin syntyneet)
Juniorit (alle 15-vuotiaat, 2009 & 2010 syntyneet)
Naiset
Miehet

Uutena on alle 13-vuotiaiden sarja. Uusi sarja toteutuu vain, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Muussa tapauksessa sarja yhdistetään alle 15-vuotiaiden sarjan kanssa. Multigolfin MM-kisat ovat tapahtuma, johon voi osallistua vaikka koko perheen voimin! Aikuiset Early bird hinta 25 €, voimassa 31.7. asti. Sen jälkeen osallistumismaksu 35 €. Juniorit 25 €.
Maksutapoina MobilePay. Maksuohjeet ilmoittautumisjärjestelmässä.


Kisavälineet
Kaikille kisaajille on varattu puistogolfvälineet järjestäjien puolesta. Myös jalkapalloja ja frisbeekiekkoja on varalla muutamia, mikäli niitä ei omasta takaa löydy.


Palkinnot
Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Lisäksi kaikille osallistujille on tiedossa muhkea tuotekassi. SM-kisat huipentaa mittelö, jossa kilpailun kolme parasta tulosta (mistä tahansa sarjasta) kisaavat keskenään 300 euron rahapalkinnosta!


Kisaohjelma
Kisapäivän alustava aikataulu (saattaa muuttua):

Klo 9.30 – Ilmoittautuminen (Kisateltta)
Klo 10.00 – Kisainfo (Lepaan Kartanon kisakeskus)
klo 10.15 – Aloitusryhmien jako ja siirtyminen aloitusväylille
Klo 10.30 – Frisbeegolf
klo 11.45 - Uusien peliryhmien jako ja siirtyminen aloitusväylille
Klo 12.00 – Futisgolf
Klo 13.30 – Lounastauko
Klo 14.15 – Uusien peliryhmien jako ja siirtyminen aloitusväylille
Klo 14.30 – Puistogolf
Klo 16.00 – 300 euron kisa kokonaiskilpailun kolmelle parhaan tuloksen tehneelle (Väylä päivittyy myöhemmin)
Klo 16.30 – Palkintojen jako (Lepaan Kartanon kisakeskus)

Seuraa Multigolfin MM-kisojen tapahtumasivua Facebookissa ja pysyt ajantasalla kisavalmisteluista @Multigolfin SM-kisat.


Lepaan perheloikka
Tapahtuman yhteyteen tulee myös perheille oma tapahtuma, ohjelma päivittyy myöhemmin.

Majoitus ja ruokailu
Päivittyy myöhemmin.

© Suomen Multigolfliitto.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram